ORDU İL MEM ARGE

2023 EPALE Karadeniz Bölgesi Kamp Programı Bartın'da Gerçekleştirildi

2023 EPALE Karadeniz Bölgesi Kamp Programı Bartın'da Gerçekleştirildi

EPALE Projesi kapsamında 18-20 Eylül tarihleri arasında 2023 Bölge Kamp Programlarının ikincisi Bartın'da gerçekleştirildi.

Programda Türkiye genelinde farkındalığın arttırılmasına, proje kapsamında platforma yüklenecek içeriklerin zenginleştirilmesine, Türkiye'de yetişkin eğitimi alanında gerçekleştirilen programlar ile belirlenen tematik gündemlerin paylaşımına, bu doğrultuda elde edilecek kazanımlar ile projenin hedef kitlesinin bilgilendirilmesi ve platform üzerinden paydaş ülkelerle paylaşılmasına dair bilgi paylaşımı yapıldı.

Karadeniz Bölgesi illerinde yer alan halk eğitim merkezi yöneticileri, il AR-GE birimlerinde görevli temsilciler, projenin bölge akademisyenleri, bölge kalkınma ajansı temsilcileri ve Türkiye Ulıusal Ajansı uzmanlarının katılımıyla 3 gün süren programda farklı yöntem ve teknikler ile EPALE ve yetişkin eğitimine ilişkin sorunlar ele alındı.

28-09-202328-09-2023

Karşıyaka Mahallesi Atatürk Bulvarı No 336/B Altınordu / ORDU - 04522231629

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.