ORDU İL MEM ARGE

2023 Eğitim Vizyonu Belgesi ve Stratejik Plan İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

2023 Eğitim Vizyonu Belgesi ve Stratejik Plan İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan “2023 Eğitim Vizyon Belgesi” ile “2019-2023 Stratejik Plan” hazırlıkları, İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ başkanlığında yapılan toplantı ile değerlendirildi.

Altınordu Büyükşehir Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıda, “2023 Eğitim Vizyon Belgesi” konusu ve “Stratejik Plan” öngörü çalışmalarının il genelinde planlanması konusu ele alındı.

İlimize bağlı her ilçedenin Strateji Geliştirme Kurulunda yer alan bir Şube Müdürü ile ilimiz genelindeki farklı okul türlerinden toplam 17 okul müdürü, bir öğretmen/alan şefinin katıldığı istişare toplantısında,  Milli Eğitim Bakanlığının 3 yıllık hedef ve yaklaşımları çerçevesinde il genelindeki vizyon belgesinin hazırlık çalışmaları ve stratejik planlama çalışmaları değerlendirildi.

İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ, toplantıda beklentilerini dile getirirken, Stratejik Plan konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar ve 2019-2023 Stratejik Planlanın önemli başlıklarına dikkat çekti. 2019-2023 Stratejik Planlama hazırlık çalışmaları hususunda toplantıya katılanlardan geri dönüt alınırken; okullarımızda yapılan uygulamalar, rehberlik hizmetleri, devam devamsızlık, meslek liselerinde bulunan alan dal çalışmaları, yaygın eğitim kurumu uygulamaları, veli-öğretmen-öğrenci iletişiminin sağlanması, Temel Eğitim, Ortaöğretim, Mesleki Eğitime bağlı okullarımızda uygulanan faaliyetler ve başarı durumları konularında değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantıda, önemli notlar aldığını dile getiren İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin BAŞ, toplantı sonrası yapılacaklar konusunda talimatlarda bulunurken, 2023 Eğitim Vizyon Belgesi’ni herkesin değerlendirmesi gerektiğini vurguladı.

02-11-201802-11-2018

Karşıyaka Mahallesi Atatürk Bulvarı No 336/B Altınordu / ORDU - 04522231629

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.