ORDU İL MEM ARGE

2017 YILI TEKLİF ÇAĞRISI DÖNEMİ ERASMUS+ PROGRAMI KAPSAMINDA YÜRÜTÜLECEK PROJELERLE İLGİLİ PROJE YÖNETİM TOPLANTISI YAPILDI

2017 YILI TEKLİF ÇAĞRISI DÖNEMİ  ERASMUS+ PROGRAMI KAPSAMINDA YÜRÜTÜLECEK PROJELERLE İLGİLİ  PROJE YÖNETİM TOPLANTISI YAPILDI

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Bağlı Okul Ve Kurumlarımızda AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı 2017 Yılı Teklif Çağrısı Dönemi Erasmus+ Programı kapsamında yürütülecek projelerle ilgili “Proje Yönetim Toplantısı” 27.09.2017 Çarşamba günü Saat 14.00 de Altınordu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde yapıldı.

Toplantıya 2017 Teklif Çağrısı döneminde ilimiz genelinde projeleri kabul edilmiş 11 kurumumuzdan proje yasal temsilcisi ve proje irtibat kişileri katılmışlardır. Toplantıda projelerin uygulama ve değerlendirme süreçlerinde uyulması gereken kurallar konularında genel bilgilendirmeler yapılmıştır. Özellikle projelerin muhasebeleştirilmesi ve bütçe yönetimi alanlarında dikkat edilmesi gereken konularda açıklama yapan Proje İl Koordinatörü, muhasebeleştirme belgelerinden örnekler sunmuştur.

 

Katma Değer Vergisi muafiyeti konularında da bilgi verilen toplantıda, uluslararası hareketliliklerde alınacak belgelerin muhafaza edilmesinin önemi vurgulandı. Projelerin yürütülmesinde ortaya çıkabilecek tereddüt edilen hususlarda her zaman teknik destek sağlanacağı bilgisi verilen toplantı iyi dilek ve temennilerle sona ermiştir.

28-09-2017     28-09-2017

Karşıyaka Mahallesi Atatürk Bulvarı No 336/B Altınordu / ORDU - 04522231629

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.