ORDU İL MEM ARGE

2017 yılı Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği Projemiz Kabul Edildi

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği Projesi Kabul Edilmiştir.
 2017 yılı Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği Projemiz Kabul Edildi

   Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği Projesi Kabul Edilmiştir.T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından yürütülen 2017 yılı Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında sunulan proje tekliflerinin değerlendirme süreci tamamlanmıştır.

   T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına sunulan 376 proje teklifinden uygunluk kriterlerini taşıyanlar içerik değerlendirmesine alınmış ve her biri en az iki bağımsız dış uzman tarafından değerlendirilmiştir. İçerik değerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde, 25 proje teklifi hibe desteği almaya hak kazanmış, 18 proje teklifi de yedek olarak belirlenmiştir.

 

   Bu kapsamda Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ARGE Birimi Projeler Ekibi tarafından hazırlanan “Yetişkinlere Yönelik Bilişim Teknolojileri Kullanım Yöntem ve Teknikleri” konulu proje, hibe desteği almaya hak kazanan 25 projeden biri olmuştur. Proje yetişkin eğitimi alanında hizmet veren Altınordu, Ünye, Ulubey, Perşembe ve Kumru Halk Eğitim Merkezlerinin yerel ortak olarak yer alacağı, yetişkinlerin bilişim teknolojilerini kullanmalarına yönelik yöntem ve tekniklerini içermektedir. Proje çerçevesinde her ortak kurumdan 1 yönetici ve 1 Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Almanya’ da Yetişkin Eğitimi kurslarına katılarak bu alanda Avrupa standartlarında eğitim almalarına imkan sağlamaktadır.

   2017 yılı Erasmus+ Yetişkin Eğitimi Personel Hareketliliği proje kabul listesine ulaşmak için tıklayınız...

Karşıyaka Mahallesi Atatürk Bulvarı No 336/B Altınordu / ORDU - 04522231629

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.